Concertagenda

Inloopconcert Amersfoort

Zaterdag 22 februari doen wij weer mee aan de inloopconcerten in Amersfoort, georganiseerd door Scholen in de Kunst. We zingen dan diverse stukken uit ons repertoire, in de Nieuwe Kerk, Leusderweg 110, om 17.00 uur.  DE manier om kennis te maken met ons koor, en te horen wat we zoal zingen. Je kunt gratis binnenlopen, een leuke afsluiting van je zaterdagmiddagboodschappen!

Koorreis Heidelberg

Eind juni gaan we een paar dagen op stap naar Heidelberg, waar we een uitwisseling hebben met een kamerkoor aldaar. We geven daar twee concerten, waarin we samen dubbelkorige muziek van Schütz en Brahms zingen. Daarnaast zingen beide koren afzonderlijk.

Heidelberg is niet naast de deur, daarom geven we zaterdagavond 6 juni een voorproefje van dit concert in de Nieuwe Kerk in Amersfoort. Op het programma staat o.a. Prière van De Leeuw, Pseaume 121 van Manneke, Alleluia van Tollius en een aantal madrigalen van Clement. Meer informatie volgt.

Driewerf Bach

In het najaar richten we ons op Bach. Op zaterdag 10 oktober doen we mee aan de Bachdag in Amersfoort. Zodra we ingedeeld zijn maken we hier de tijd en locatie bekend.

Zondagmiddag 29 november hebben we een Bachprogramma in de Grote Kerk in Vianen. Aan dit concert werken drie strijkers en een organist mee.

Vrijdagavond 11 december voeren we hetzelfde programma uit in de Sint Joriskerk in Amersfoort. Meer informatie hierover volgt later.